Най-големият сайт за бойни спортове

       

Velasquez: Имал съм седем операции до момента, предстои ми осма

Velasquez: Имал съм седем операции до момента, предстои ми осма
Публикувано на: Декември 1, 2016 в 09:25 ч
 
Петима от бойците на UFC участваха в представянето на ММААА - нова асоциация, чиято основна мисия ще бъде да защитава правата им и да договаря по-добри условия за тях.


Бившият шампион в тежка категория Cain Velasquez бе един от хората, които участваха при представянето на ММААА. Той даде и своето мнение, защо създаването на подобна асоциация е важна за бъдещето на бойците.

Velasquez е човек, който е побеждавал почти всеки един боец, срещу когото някога се е изправял. Неговият най-сериозен опонент обаче остават контузиите.

Може да се каже, че Cain жертва тялото си, което бе потвърдено и от самия него.

По време на представянето на ММААА Velasquez разкри, че откакто е дебютирал в UFC през 2008 година, той е претърпял цели седем операции. А осмата вече е насрочена за след UFC 207, където той ще се изправи срещу един от големите си съперници Fabricio Werdum.

Това е и причината, поради която Cain Velasquez се застъпва за правата на бойците и припомня за жертвите, които те дават. Той настоява за по-добра здравна система спрямо бойците от UFC и повече грижа за здравето им.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Cain Velasquez загатва своето завръщане

Cain Velasquez загатва своето завръщане
В края на тази седмица в сблъсък ще влязат двамата най-опасни за момента бойци в тежка категория - шампионът Stipe Miocic и претендентът за титлата Francis Ngannou.
Новини » януари 16, 2018 (8)
цялата новина

Бившият шампион Cain Velasquez отново в залата

Бившият шампион Cain Velasquez отново в залата
Мина известно време от последната среща на бившия шампион в тежка категория Cain Velasquez.
Новини » декември 12, 2017 (12)
цялата новина
Мнения в Facebook