Зареждане

Tony Ferguson с впечатляваща идея как да се спаси UFC 2013

Tony Ferguson с впечатляваща идея как да се спаси UFC 2013
Публикувано на: Май 23, 2017 в 09:46 ч
 
Намиращият се под номер 2 боец в лека категория Tony Ferguson пое истински удар по амбициите си за титла в последно време, въпреки, че той самия не изигра никаква роля в случилото се.
 
Разбира се, неговия дългоочакван двубой за титлата с Khabib Nurmagomedov  беше отменен само часове преди битката да бъде проведена, след като проблем със свалянето на килограми от руснака го принуди да влезе в болница и въпреки, че този двубой вече бе обявяван и в последствие отменян в 3 различни случая, феновете все още очакват с нетърпение двамата бойци от световна класа в категория до 70 килограма да проведат помежду си 5-рундова битка. 
 
С настоящия шампион Conor McGregor, изглеждайки на път за боксов мач с Floyd Mayweather, динамичният и сръчен Ferguson знае, че неговият следващ двубой – без значение срещу кого е може да му осигури битка срещу ирландеца при неговото завръщане, ако излезе от двубоя като победител.
 
Днес, Ferguson бе обявен като късно попълнение за днешния епизод на MMA Hour с Ariel Helwani и се възползва от това като директно заяви желание за потенциален впечатляващ двубой със суперзвездата Nate Diaz, който би могъл да заеме свободното място по време на галавечерта на UFC 213. 
 
TJ Dillashaw трябваше да се срещне с Cody Garbrandt за титлата в категория петел по време на юлската галавечер, но поради проблеми с гърба на Garbrandt изглежда все по-малко вероятно тези двама TUF треньори да вземат участие.  Така се появява възможността пред Ferguson да спаси галавечерта на UFC 213 с битка с родения в Стоктън боец.
 
"Ти (Nate) нямаш сърце. Наричаш себе си гангстер? Та ти бягаш от този двубой. Да го направим, пич. Имаме налична галавечер, на която има свободно място, което трябва да се запълни. Затова, ако искаш да изкараш пари и да впечатлиш феновете, то нека го направим, просто сложи своя подпис над пунктираната линия. 
Имаш по-добри неща, които да правиш? Това е сладко. Това е наистина сладко. Мога също така да шамаросам л*****а от теб.
Парите никога не ме размекнаха. Дори да бяха ме размекнали нямаше да забравя от къде съм дошъл. Имаш възможността да се изявиш, имаш мъж срещу себе си, който те предизвиква, а ти не искаш да подпишеш пунктираната линия. Пич, ти си клоун. Ти си фалшив. "
 
Diaz срещу Ferguson е един от най-добрите възможни двубои, които UFC би могла да организира и ако бъдещето на Khabib Nurmagomedov в действителност е неясно, сега и основното събитие на UFC 213 на International Fight Week е в опасност, то тогава кои други биха могли да направят по-вълнуващ двубой от тези двама бойци? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес