Зареждане

Todd Duffee се оттегли от участие на UFC 209

Todd Duffee се оттегли от участие на UFC 209
Публикувано на: Февруари 17, 2017 в 09:42 ч
 
Todd Duffee продължава да страда по отношение на постоянството и честите му изяви в Октагона. Боецът от тежка категория на UFC отново се оттегли от събитие, този път от двубоя си с Mark Goodbeer на UFC 209.

 
Това разкри самият Goodbeer в социалните мрежи, обявявайки, че Duffee се е оттеглил от срещата с него. Той разкри, че все пак ще се бие на UFC 209, като той дори вече е влязъл в контакт с евентуален заместник на Todd Duffee.

 Duffee бе считан за един от големите таланти в дивизията, особено след нокаута си за седем секунди над Tim Hague на UFC 102. В последствие обаче той претърпя две поредни поражения срещу Mike Russow и Alistair Overeem.

В следващите години Todd Duffee прекара много време в опит да получи диагноза на мистериозно заболяване, което го караше да се чувства слаб и не в състояние да се състезава. В крайна сметка лекарите откриха, че той страда от синдрома на Parsonage Turner, който причинява атрофия на мускулите и може да причини парализа.

Въпреки това, Todd Duffee продължи да се бие, въпреки залозите. Можем да се надяваме, че този път няма нищо сериозно с него, като той отново ще може да влезе в Октагона в бъдеще.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес