Зареждане

TJ Dillashaw проведе спаринг с Vasyl Lomachenko

TJ Dillashaw проведе спаринг с Vasyl Lomachenko
Публикувано на: Март 24, 2017 в 15:00 ч
 
TJ Dillashaw работи сериозно върху своя страйкинг преди двубоя си със Cody Garbrandt за титлата в категория “петел” на UFC.


Доказателство за това е фактът, че TJ проведе спаринги с един от най-добрите боксьори в света за настоящия момент - Vasyl Lomachenko.

Cody Garbrandt показа отличен страйкинг срещу Dominick Cruz, като е ясно, че TJ Dillashaw има голямо предизивкателство пред себе си. По всичко обаче личи, че той се готви по възможно най-добрия начин за него.

Ето какво коментира Dillashaw за класния украинец:

“Той е истинско животно. Истинска кардио машина. Изобщо не ти дава почивка. Изпитвам огромен респект към него. Дори само да споделя ринга с него беше невероятно. Нямаше как да пропусна такъв шанс. Иска ми се да бях в малко по-добра форма, но въпреки това беше страхотно.”

“Той умее да намира ъгли, които не ти позволяват да го намериш. Тъкмо го гледаш, а малко след това той вече те удря. Беше невероятно. Аз съм човек, който иска да използва ъглите и своята работа с крака, но от него мога да науча много. Надявам се да продължа да работя с него.”

Вижте и кадри от спаринга на двамата:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес