Зареждане

Tim Boetsch: Constantinos Philippou няма да направи добро представяне на 29-ти декември

Tim Boetsch: Constantinos Philippou няма да направи добро представяне на 29-ти декември
Публикувано на: Декември 26, 2012 в 12:23 ч

Боецът в средната категория на UFC, Tim Boetsch, коментира предстоящия си двубой срещу Constantinos Philippou на 29-ти декември в UFC 155. Той смята че опонентът му, който тренира с Matt Serra, няма да успее да го затрудни особено.

"Помня че съм гледал негови двубои няколко пъти в UFC. Той е добър бокьор и знае какво прави. Много бях заинтригуван, след като разбрах, че ще се бия срещу него. Той е правил няколко добри двубоя, а и стилът му ми харесва. Не се страхувам от размяна на удари с никого. Гледам на това като интересен двубой, а Philippou не е шега-работа. Той е истински боец. След една победа той ще влезе в надпревара за титлата. Определено не е някой, който може да бъде подценяван. Но не мисля, че ще се представи особено добре в двубоя на 29-ти, защото просто няма да му позволя."

Boetsch е със статистика 8-1 в последните си 9 двубоя и е фактор откакто свали в средната категория. Той записа победи над Kendall Grove, Nick Ring, бившия претендент за титлата Yushin Okami и бившия шампион на Bellator, Hector Lombard.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес