Зареждане

Omari Akhmedov счупи носа на Tim Boetsch и победи с решение

Omari Akhmedov счупи носа на Tim Boetsch и победи с решение
Публикувано на: Март 10, 2019 в 03:35 ч
Omari Akhmedov и Tim Boetsch споделиха клетката на събитието в Канзас. Битката между двамата беше първа от главната карта. Omari започна по-активно и вкара удар с крак на Tim, а след това двамата се озоваха в клинч и си разменяха удари с колена. Omari опитва събаряне, но без успех. Двамата се разделят и започват да си разменят ритници в центъра на клетката. Последват 3 десни от Akhmedov, а след тях ритник. Нов опит за събараяне от Omari, но Tim го посреща с ъперкът.


Във втория рунд двамата отново са в центъра и разменят ритници. Мощен десен прав от страна на Omari, който попада право в носа на Tim и го чупи. Ритник в главата от Omari, а след това и десен удар. Двамата влизат в клинч и си разменят удари с колена. Удар под пояса от страна на Boetsch и рефера спира за кратко срещата. Рефера подновява битката и двамата са в клинч и си разменят удари.


Третия рунд започва с натиск от Tim, но Omari успява да се измъкне. Двамата се дебнат в центъра на клетката и си разменят по един удар. Здрави десни от Оmari, които предизвикват аркада. Akhmedov не спира да се движи, а Tim го преследва. Размяна на удари и нова аркада за Boetsch. Omari отново започва да се движи, но Tim скъсява дистанцията и двамата влизат в клинч, което е край на рунда. Съдиите отсъждат единодушна победа за Omari Akhmedov - (30-27, 30-27, 30-27). С тази победа Omari навлиза в серия от 3 поредни победи, а Tim навлиза в серия от 2 поредни загуби.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес