Зареждане

Strikeforce отменят състезанието си на 3-ти ноември

Strikeforce отменят състезанието си на 3-ти ноември
Публикувано на: Октомври 13, 2012 в 09:48 ч

С по-малко от месец оставащ до ММА състезанието на Strikeforce и липсата на главна и под-главна среща от организацията взеха решение да отменят турнира на 3-ти ноември. Промоторската марка ще направи следващото си шоу през януари на 2013 година.

Новината беше съобщена от изпълнителният директор на Strikeforce:

"Състезанието на Strikeforce предвидено за 3-ти ноември ще бъде отменено, причината за това решение е множеството контузии, които сполетяха участниците във файт-картата. Вече работи да направим шоу през януари месец. Наистина е много разочароващо, че трябва да отменим второ състезание, но работим за завръщането ни през следващата година.".

Това е второто състезание, което Strikeforce отменят. Точно преди месец турнира Strikeforce: Melendez vs Healy бе отменен заради контузия на Melendez. 

Може би най-голямата жертва след тези събития е Daniel Cormier, шампионът в Гранд При-то в тежка категория. След закупуването на Strikeforce от ZUFFA тежката категория бе закрита и повечето от топ-бойците преминаха в UFC. Но "DC" има договор за още един двубой с телевизия Showtime и точно заради това все още не може да премине в UFC. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес