Зареждане

Станислав Недков срещу Thiago Silva на 10-ти ноември в Китай

Станислав Недков срещу Thiago Silva на 10-ти ноември в Китай
Публикувано на: Август 27, 2012 в 13:00 ч

Дебютът на UFC в Китай ще бъде бъде специален и за всички нас българите, като в Октагона ще влезне българина Станислав Недков. Той ще се изправи срещу Thiago Silva (14-3). Новината бе потвърдена от мениджъра на бразилеца Glenn Robinson.

Тази среща не е решаваща за Silva, който идва след загуба от Alexander Gustafsson. В последните си пет двубоя той има 1 победа, 3 загуби и 1 несъстоял се двубой (срещу Brandon Vera) поради даден фалшив допинг тест. Silva е известен със силните си ръце и добър граунд енд паунд, с които заслужи победите си над Keith Jardine и Houston Alexander. 29-годишния бразилец първоначално трябваше да се бие срещу Mauricio Rua в UFC 149, но беше изтеглен заради контузия.

Недков два пъти пропускаше дебюта си заради контузии. Първоначално той трябваше да се бие в UFC 117, а след това и в UFC 120. Той успя да направи дебюта си точно преди година, когато победи с технически нокаут Luiz Cane в UFC 134 в Бразилия. Тогава той беше единственият боец, който не е бразилец и записа победа. Това беше и първата българска победа в UFC.

Станислав Недков се подготвя за двубоя си край Созопол с някои от най-добрите състезатели и треньори в България. Преди втория си двубой в UFC, Стъки ще бъде VIP гост на ММА състезанието RPC: Презареждане, което ще се проведе на 29-ти септември в зала Универсиада, София.

UFC on Fuel TV 6 ще се проведе на 10-ти ноември в Китай, а главно събитие на вечерта ще бъде двубой в средната категория между Cung Le и Rich Franklin.

Ето и видео от първия двубой на Стъки в UFC от миналата година:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес