Зареждане

ММА състезание Real Pain Challenge на 29-ти септември в София

ММА състезание Real Pain Challenge на 29-ти септември в София
Публикувано на: Август 17, 2012 в 18:44 ч

Професионалната верига за смесени бойни изкуства (MMA) Real Pain Challenge (RPC) ще направи поредното си грандиозно шоу в гр. София на 29-ти септември.

Организация, известна с професионалната си атмосфера и атрактивни двубои, е единствената правила състезания в Зала 1 на НДК, както и в "Калоянова крепост" - Велико Търново.

Този път домакин на професионалните двубои ще бъде зала Универсиада в град София.

Това ще бъде и първото състезание на Real Pain Challenge, в което ММА двубоите ще се проведат в клетка, какъвто е стандарта на едни от най-големите организации в света като UFC и Strikeforce.

Президентът на организацията, Христо Христов, този път е решил да даде подкрепата си на българските състезатели, като голяма част от участващите са доказали уменията си бойци от аматьорските ММА състезания през тази и изминалата година.

Известният с тежките си нокаути и бързи победи софиянец Владислав Кънчев от "Питбулс Бокидо" ще излезе срещу също така атрактивния Димитър Сяров от Анаконда - Сливен в категория до 77 килограма. В същата категория един от най-атрактивните състезатели на столичния клуб Real Pain, Тодор Желязков, ще премери сили с Янко Борисов. Организаторите са приготвили и трета битка в атрактивната категория между комплексният боец Велко Гюров и опонентът му Костадин Методиев.

В категория до 84 килограма в клетката един срещу друг ще излязат атрактивният боец от аматьорския ММА и представител на клуб Real Pain, Йонко Камбуров срещу Стоян Димитров от София.

Освен тях, в клетката ще съпоставят уменията си и доказали се бойци на професионалния и международен ринг, като русенецът Емил Захариев, Александър Георгиев и други.

Един доста интересн и пълен със заряд двубой ще бъде ММА срещата между русенецът Румен Благовестов и инструкторът по бразилско жиу-житцу в клуб Real Pain и черен колан, Димитриос Тситос. Двамата се срещнаха на полуфинала по бразилско жиу-житцу, в което Димитриос спечели със спорно съдийско решение, което предизвика доста въпросителни и сега двамата ще излязат в битка за това, кой е по-завършеният боец.

Състезанието ще се проведе на 29-ти септември в зала Универсиада, като през септември месец ще ви запознаем персонално с видеоклипове с повечето участници.

Сред VIP гостите на събитието ще бъдат Благой Иванов - Багата и българския боец в UFC, Станислав Недков.

Билети ще се продават от другата седмица в мрежата на Ticketpro и в магазина за бойци на ММА България на ул. Искър 16 в София.

Цената на билетите е 15 лв. до 10-ти септември и 20 лв. след 10-ти септември.

Ето и пълният списък с двубоите на RPC:

до 62 кг.
Кирил Костов (Ипон - Благоевград) срещу Виктор Димитров (Десант - Варна)

до 77 кг.
Велко Гюров (Риал Пейн - София) срещу Костадин Методиев (Бойно самбо - София)

до 77 кг.
Владислав Кънчев (Питбулс Бокидо - София) срещу Димитър Сяров (Анаконда БЖЖ - Сливен)

до 77 кг.
Тодор Желязков (Риал Пейн - София) срещу Янко Борисов (Бойно самбо - София)

до 84 кг.
Йонко Камбуров (Риал Пейн - София) срещу Стоян Димитров (Бойно самбо - София)

до 84 кг.
Александър Георгиев (Бойно самбо - София) срещу Йордан Кирчев (Анаконда БЖЖ - Сливен)

до 84 кг.
Румен Благовестов (Русе) срещу Димитриос Тситос (Риал Пейн - София)

Тежка
Емил Захариев (Респект - Русе) срещу Борислав Иглев

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес