Зареждане

Станислав Недков срещу Nikita Krylov в UFC on FOX 14

Станислав Недков срещу Nikita Krylov в UFC on FOX 14
Публикувано на: Ноември 18, 2014 в 11:24 ч

Следващата година започва силно и за родните бойни спортове. От UFC обявиха част от двубоите в предстоящото ММА състезание UFC on FOX 14, което ще се проведе на 24 януари в Стокхолм, Швеция.

Българският боец Станислав Недков (12-1 MMA, 1-1 UFC) ще се изправи срещу украинецът Nikita Krylov (17-4 MMA, 2-2 UFC).

Стъки направи фурор в UFC след като записа победа с технически нокаут над Luiz Cane при дебюта си в организацията през август 2011. След това той излезе срещу Thiago Silva, но двубоят бе обявен за несъстоял се, тъй като американецът даде положителен допинг тест след двубоя им. Недков след това направи изключително атрактивно представяне срещу Tom Watson, но загуби във втория рунд с ТКО.
 

 
Krylov редуваше победи и загуби през последните си 7 двубоя които включват две победи в UFC с нокаут над Walt Harris и Цодъ Доножан. 22-годишният боец е бивш състезател в тежката категория, но двамата с Недков ще се срещнат в полу-тежката.
 

 
Главното събитие на UFC on FOX 14 ще включва двубой между Alexander Gustafsson и Anthony Johsnon за определяне на следващия претендент за титлата. Освен тях в подглавното събитие ще се срещнат ветерана Dan Henderson и Gegard Mousasi.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес