Зареждане

След като я преби, Amanda Nunes даде съвет на Ronda

След като я преби, Amanda Nunes даде съвет на Ronda
Публикувано на: Януари 19, 2017 в 15:00 ч
 
Amanda Nunes защити титлата си в категория “петел” на UFC, разбивайки Ronda Rousey за едва 48 секунди на UFC 207 на 30 декември.


Бразилката демонстрира плашеща доминация над бившата шампионка и не остави никакви спорове в това, че именно тя е безспорният №1 в дивизията за настоящия момент.

След срещата Nunes сподели мнение, че Ronda най-вероятно ще се откаже от спорта и ще се насочи към киното.

Любопитното е, че сега “Leoa” даде съвет на Rousey, какво би трябвало да стори тя, ако все пак реши да продължи кариерата си.

“Вече съм преминала този момент в кариерата си. Трудно е да загубиш, но ако си силен, ще можеш да се завърнеш, както го направих аз. Какво да направиш? Направи промени, адаптирай се. Нейното семейство трябва да бъде до нея. Базата е много важна. Тя трябва да направи промени в своя лагер, да се премести в друга зала и да се завърне по-силна”.

На този етап все още не е ясно, дали Ronda Rousey изобщо планира отново да стъпи в Октагона. Американката все още не е обявила официално решението си.
 
Тя допълни, че според нея голямото его е оказало лоша шега на Ronda срещу нея.

“Знаех, че тя ще опита да ми се противопостави със страйкинг, което е напълно погрешна стратегия срещу момиче като мен. Мисля, че това се случи заради нейното его. Когато я ударих за първи път, видях в очите й, че тя е приключила. Тогава видях нещо. Видях, че тя се страхува”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес