Зареждане

СК Левски плати тока на Младен Манев

СК Левски плати тока на Младен Манев
Публикувано на: Юни 23, 2010 в 17:40 ч

Светкавична бе реакцията на председателя на СК "Левски" Стоян Хранов след вчерашната пресконференция на боксьорите от националния отбор на България, завърнали се от европейското първенство в Москва с два медала.
 
След среща с ръководството на боксовия клуб Хранов е платил електричеството в общежитието на "Герена", където живее бронзовия медалист Младен Манев. Манев, който е състезател на "Левски" се оплака пред медиите, че нямал ток в стаята си и трябвало да си зарежда мобилния телефон при съседите.

За да не разчита повече на спестяванията на родителите си, както съобщи младият боксьор, председателят на СК "Левски" го е наградил с еднократна премия от 1500 лв. Заедно с кмета на Тетевен Николай Павлов спортен клуб "Левски" ще организира специално честване на Младен Манев на 27 юни, неделя, на което той ще разкаже за пътя си към бронза в Москва на своите съграждани. В телефонен разговор Стоян Хранов благодари за гражданската позиция на екипа на Пресклуб "България" чрез организираната пресконференция , която е спомогнала да бъдат решени неволите на един достоен български спортист, защитил цветовете на родния трикольор с лични средства.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес