Зареждане

Сбиването между Sonnen и Silva било причината за забавянето на двубоя

Сбиването между Sonnen и Silva било причината за забавянето на двубоя
Публикувано на: Април 18, 2014 в 11:01 ч

Треньорите в риалити шоуто The Ultimate Fighter Brazil 3 си спретнаха малък въргал по време на снимки при последния епизод, който бе излъчен по-рано тази седмица.

Преди това бе съобщено, че двубоят ще бъде изместен напред във времето и ще се проведе в месец юли. Вчера се разбра защо.
 
"Двубоят ще се състои. Но по време на сбиването Wanderlei получи наранявания. Той падна на бетона и нарани гърба си. Нарани и ръката си от ударите по Chael в главата. Получи контузия и затова не можа да участва на първоначалната дата на двубоя. Беше отвратително.

Това не трябваше да се случва и ако бях там, нямаше да го позволя."

White обвини треньорите и продуцентите, както и на снимачния екип, които можеха да предотвратят сбиването, но вместо това кротко са стояли и снимали.

Wanderlei Silva пък заяви, че било грешка че Andre Dida е ударил Chael, което е причинило охлузване и малка аркада в главата на американеца, но въпреки това му благодари.
 
"Хората не знаят какво е да търпиш човек, който те дразни всеки ден. Той започна боя.

Действието на Dida беше грешно, но с правилна мотивация - да защити брат. Благодаря ти, Andre Dida, за лоялността, защото можеше да ти е много по-лесно да не правиш нищо. Знам че го направи заради напрежението на момента, без да мислиш каквото и да е. Беше инстинкт за защита."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес