Зареждане

Sage Northcutt: 'Всеки път, когато влизаш в Октагона трябва да доказваш себе си'

Sage Northcutt: 'Всеки път, когато влизаш в Октагона трябва да доказваш себе си'
Публикувано на: Декември 11, 2015 в 15:00 ч

Цяла седмица бяхме в очакване на двубоя между Sage Northcutt и Cody Pfister и наистина не останахме разочаровани. За момент дори си помислихме, че Cody Pfister ще успее да изкара от релси Northcutt.

Pfister успя да свали на земята Northcutt още в началото на първия рунд. Там той продължи да нанася удари на "Super" Sage, докато не беше внезапно принуден да се изправи от съдията Mark Smith. Скоро след това, обаче Northcutt успя да закове  Pfister със страхотен тейкдаун и се опита да му приложи армбар в края на рунда.

В интервюто, което даде след края на двубоя, Northcutt каза, че е очаквал Pfister да се опита да му направи  Takedown.

"Аз просто си почивах, като си пазех силите, докато той видимо се измори.“ каза Northcutt.

Ето какво каза Northcutt за доста спорното изправяне на крака от страна на съдията:

"Мисля, че съдията постъпи много добре. Аз бях хванал ръцете на Pfister и той се опитваше да се освободи. Не беше мое решението да се изправим. Но все пак мисля, че съдията направи най-правилното в тази ситуация. "

Във втория рунд, Northcutt някак успя да довърши Pfister, като го хвана в задушаваща гилотина. Така той отбелязана и първата си подобна победа, която допринесе за още по-голямото популяризиране на името му. Но дали така 19-годишната сензация успя да докаже на всички качествата си?

"Мисля, че във всеки един двубой ти трябва да продължаваш да се доказваш. Дори и да си световен шампион, ти пак не трябва да се отпускаш, понеже винаги ще има хора, които ще идват с намерението да те победят. ", каза Northcutt.

"Във всеки един двубой, който ти предстои, във всяко влизане в Октагона, ти трябва да доказваш себе си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес