Зареждане

Rousimar Palhares: Загубих, защото ми нанесоха много непозволени удари

Rousimar Palhares: Загубих, защото ми нанесоха много непозволени удари
Публикувано на: Май 25, 2016 в 09:23 ч
 
 Rousimar Palhares се завърна в света на свободните боеве след като беше му беше наложена двугодишна забрана да се състезава поради неспортсменско поведение през 2015. Тя все още не е изтекла, но срещата му във Venator FC в Милано беше прулука в системата, от която Palhares се възползва.
 
За съжаление, нещата не се развиха както очакваше Palhares, тъй като в шампионската среща в полусредна категория опонентът му Emil Meek му нанесе посредством ТКО първата загуба от 2012-та насам.
 
"Toquinho" смята, че не успял да победи, тъй като срещу него били използвани забранени според правилника удари.
 
"Проблемът е, че на няколко пъти бях удрян с лакти в тила и не разбирах какво се случва покрай мен след тях - причерняваше ми. Обръщах се към хората в своя ъгъл, за да ги питам какво се случи, тъй като усещах удари в тила си и в последствие виждах рефера пред себе си. Разочарован съм, разбира се, тъй като не можех да дам всичко от себе си след първия такъв удар, а срещата не спираше."
 
"Нищо не казах след срещата, но треньорите ми се оплакаха, че никой не предприел нищо. Изпратиха ме в болницата, за да се уверят, че всичко е наред с мозъка ми - прекарах 12 часа там и като ме изписваха ми казаха да се прегледам отново в Бразилия."
 
"Toquinho" не обвинява Meek за ударите, но не разбира защо реферът не си е свършил работата като хората.
 
Palhares твърди, че все още усеща последствията от лактите и се притеснява за здравето си, тъй като му прилошава от време на време.
 
Очакват се резултатите от прегледа в Бразилия, за да се установи дали се различават от италианските.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес