Зареждане

Rodolfo Vieira и Bruno Malfacine с очаквани победи в Shooto Brazil 74

Rodolfo Vieira и Bruno Malfacine с очаквани победи в Shooto Brazil 74
Публикувано на: Август 29, 2017 в 15:00 ч
 
Джу-джицу звездите Rodоlfo Vieira и Bruno Malfacine бяха две от най-големите имена в бойната карта на Shooto Brazil 74 в неделя вечер в Рио де Жанейро, Бразилия и не разочароваха феновете си. Vieira обаче трябваше доста да се постарае за своята победа.

Vieira (1-0 ММА), четирикратен световен шампион с черен колан, се изправи срещу Fagner Rachchal в съ-основното събитие на вечерта. Rachchal, който влезе в двубоя с професионален рекорд от 2-3, започна да се подиграва на опонента си веднага след като избегна първия опит за тейкдаун на опонента си.
 
Всеку път, когато Vieira атакуваше, Rachchal му отговаряше с жестове. Vieira се умори след първия рунд, но успя да да свали противникът си на земята в началото на втория и бързо се опита да му приложи армбар, но Rachchal се измъкна и за пореден път се опита да подразни Vieira с жестовете си.
 
Rachchal последва същата стратегия във финалния рунд, но Vieira го свали на земята и този път успя да го заключи с арм триангъл чоук, което принуди Rachchal да се откаже при оставащи само 13 секунди.
 
 
Съотборникът на Vieira от American Top Team Bruno Malfacine, деветкратен световен шампион по джу-джицу, нямаше проблеми в своята среща срещу Romario Boaes, завършвайки го с армбар за 94 секунди в професионалния си ММА дебют.
 
Ветеранът от Bellator и бивш шампион на "Sengoku" Marlon Sandro също записа победа във въпросната вечер, отказвайки Diego Arturo в първия рунд с арм триангъл чоук.
 
Shooto Brazil 74 включваше и три битки за титли. В катеогория сламка Jhonata Silva се наложи над Yan Teixeira с единодушно съдийско решение. Luan Danger отказа Jafel Filho с реар найкед чоук в третия рунд, за да спечели златото, а Geraldo de Freitas си тръгна с колана в категория петел, след като победи Luciano Benicio с единодушно съдийско решение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес