Зареждане

Rockhold обещава уникален нокаут над Bisping

Rockhold обещава уникален нокаут над Bisping
Публикувано на: Юни 2, 2016 в 12:00 ч
 
Luke Rockhold е уверен в себе си, броени дни преди защитата на титлата си в средна категория на UFC 199 срещу Michael Bisping в събота. Rockhold вече има един записан успех над Bisping в първия двубой помежду им, когато той приключи мача с впечатляваща гилотина.


Пред медиите Luke Rockhold сподели, че самата победа над Bisping не би била достатъчна. Неговото желание е отново да приключи срещата по впечатляващ начин, този път - с нокаут.

“Хората ще видят уникален нокаут. Нещо, което не са виждали досега. Ще направя нещо изключително”.

По време на UFC 194 Luke Rockhold спечели титлата в средна категория, отнемайки я от Chris Weidman, а последният често го критикува, че е твърде самоуверен. Но по нищо не изглежда, че на Rockhold му пука от това.

“Хората не харесват увереността. Те обикновено мразят, когато някой им казва, какво точно ще направи. Хората наистина мразят това. Отстрани може да изглежда като арогантност, наричайте го както искате. Поне за мен, това е истината. Понякога от истината боли, а аз говоря истината. Не говоря глупости. Bisping или други хора може и да говорят глупости. Аз говоря истината, просто защото зная какво ще направя. Много от тези момчета мислят, че знаят какво ще направят, но много малко са хората, които наистина го знаят. Това е нещото, което ни разделя. Ще направя точно това, което съм казал, че ще направя”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес