Зареждане

Rashad Evans: Имаше много неща, които можех да направя по-добре

Rashad Evans: Имаше много неща, които можех да направя по-добре
Публикувано на: Март 6, 2017 в 16:00 ч
 
Rashad Evans записа неуспешен дебют в средна категория на UFC, претърпявайки поражение със съдийско решение от Dan Kelly на UFC 209.


Използвайки трибуната си в социалната мрежа Instagram, Evans благодари на феновете си за подкрепата и отдаде заслужен респект към опонента си.

“Загубих един оспорван мач. Има много неща, които можех да направя по-добре, но не успях. Все пак съм благодарен на Dan Kelly за тази битка. Мнозина от вас сега ще говорят глупости, но в това няма проблем. Аз ще намеря себе си. В крайна сметка съм благодарен за това, че животът ми даде всичко, от което се нуждая. Дори и когато не е това, което съм искал! Това е смисълът на този дълъг кепшън. Животът винаги ни дава това, от което имаме нужда. Трудното е да го приемеш. Винаги ни дава това, от което се нуждаем. Майната им на очакванията!”

Rashad Evans дебютира в средна категория, след като той прекара по-голяма част от кариерата си при полутежките. “Suga” реши да слезе надолу, след като на UFX on FOX 19 той допусна второ поредно поражение, губейки от Glover Teixeira. Преди това той претърпя загуба и от Ryan Bader на UFC 192.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес