Зареждане

Rashad Evans е отказал двубой с Glover Teixeira в Бразилия

Rashad Evans е отказал двубой с Glover Teixeira в Бразилия
Публикувано на: Октомври 1, 2012 в 08:59 ч

Списъкът на бойците, които са оказали двубой с наскоро дебютиралия в Октагона бразилец Glover Teixeira продължава да нараства. Последното име в списъка е бившият шампион в полутежка категория Rashad Evans. В интервю след ММА състезанието UFC on FUEL TV 5 Evans обясни, защо е отказал мача помежду им:

"Ще говоря с Dana White по-късно през седмицата. Искам да се бия през януари или февруари. Беше ми споменал за декември, но за момента предпочитам да е през началото на следващата година. За мен няма проблем срещу кого ще е. Искам да е двубой в полутежката категория. Когато ми предложиха двубоя с Teixeira имах точно три седмици да се подготвя, а не се готвех активно за двубой. Директно им отказах с думите: 'В Бразилия? С толкова кратко предизвестие - абсурд.'"

Evans е отказал двубоя заради краткото предизвестие. Най-вероятно. Mauricio Rua също не прие двубоя, същото направи и Stephan Bonnar, и от UFC им върнаха жеста като им назначиха нови опоненти в съответно Alexander Gustafsson и Anderson Silva.

Първоначално Teixeira трябваше да се изправи срещу Quinton Jackson, но американеца претърпя контузия, която го извади от файт-картата. И единственият боец, които прие двубоя бе сънародника на Teixeira, а именно Fabio Maldonado. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес