Зареждане

Rampage Jackson опитал да открадне мацката на Nick Diaz

Rampage Jackson опитал да открадне мацката на Nick Diaz
Публикувано на: Декември 16, 2016 в 14:00 ч
 
Nick Diaz гостува в The Jasta Show и разказа любопитна история от времето, в което той всео ще бе тийнейджър в Северна Калифорния и едва започваше своята кариера на боец.


Diaz си спомня за момент, когато той се е свалял с мацка, която е искал да направи свое гадже. Nick е завел момичето на местно ММА събитие, за да гледат заедно какво се случва.

Отивайки да вземе нещо за ядене, Rampage Jackson и неговото крю също са дошли и са се наредили на опашката зад тях.

“Rampage отиде право при момичето ми. Той директно попита - “това твоята мацка ли е?” Тогава бях на 16 или 17”, спомня си Diaz.

“Аз наистина я харесвах, но тя не ми бе гадже, поради което нямаше как да кажа, че ми е такова. Казах просто “не, тя е само приятелка”. Тогава той започна да й говори “хей момиче, какъв е стилът ти?”. Тя попита нещо от рода на “за какво говориш?”, а той започна да говори “ох, doggy style, doggy style”! Не знаех какво да кажа. Той направо й налиташе, а аз си казвах “ох, човече”.

Nick Diaz си спомня, че тогава въпросната мацка го е скастрила, задето той не е казал нищо в ситуацията.

“Моят отговор беше нещо от рода на - “Кучко, какво искаш да кажа? Какво искаш да кажа на този тип?”. Той се шегуваше и уважително ме попита, дали тя е моето момиче. Истината е, че исках да е така”.

Чуйте и цялата история в следното видео:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес