Зареждане

Rafael Carvalho изпрати предупреждение към Rory MacDonald

Rafael Carvalho изпрати предупреждение към Rory MacDonald
Публикувано на: Май 31, 2017 в 15:00 ч
 
Rory MacDonald иска да тръгне след шампиона на Bellator в средна категория (84кг.), след като срещне победителя от мача Douglas Lima - Lorentz Karkin (полусредна категория [77кг.]).
 
Какво чакаш, попита 84-килограмовият шампион?
 
Carvalho и MacDonald вече размениха някои думи в социалните мрежи, а шампионът в средна категория посъветвал канадеца да си стои при по-леките.
 
"Аз притежавам тази дивизия", заяви Carvalho за MMA Fighting. "За да вземе колана той трябва да премине през мен, а това ще е много тежка задача за него. Той изпитваше трудности по време на предишната му битка в полусредна категория, представете си да дойде при по-тежките? Не, няма никакви шансове."
 
MacDonald впечатли в дебюта си за Bellator, след като отказа Paul Dudley във втория рунд в Лондон. Carvalho, от друга страна, наскоро увеличи серията си на пет поредни победи, след като нокаутира Melvin Manhoef в Италия.

 
"Уважавам спортиста в него, той неслучайно се е озовал там, където е в момента.", каза Carvalho за MacDonald, но в играта му не виждам нищо впечатляващо. Не се движи достатъчно добре, получава много удари. Не виждам нещо, с което може да ме изненада. Имам няколко оръжия. Аз ще съм лош избор за него."

Rafael Carvalho се надява да защитава титлата си в Bellator отново в близките 2-3 месеца.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес