Зареждане

Quinton Jackson срещу Mihammed Lawal в Bellator 120

Quinton Jackson срещу Mihammed Lawal в Bellator 120
Публикувано на: Март 12, 2014 в 15:00 ч

Дългоочакваният финал в турнира в тежката категория между бившите шампиони, Quinton "Rampage" Jackson и Mihammed "King Mo" Lawal бе потвърден днес за Bellator 120 на 17-ти май в Мемфис.

Jackson пръв обяви пубично новината.
 
"Много исках да се бия в Мемфис през последните 10 години и най-накрая имам този шанс, където ще направя един от най-големите си двубои от кариерата ми в Bellator. След като съм част от семейството на Bellator, чувствам се като стария 'Rampage', а това не е добре за Mo. Аз съм отново тук, аз съм чудовище и ще гледам да направя вълнуващ двубой за феновете си на 17-ти май."

"King Mo" също не закъсня с отговора си.
 
"Това е двубой, който исках от много време и ще мога да сритам задника на Jackson в родния му град, така всички ще ме уважават. 'Rampage' е просто крайпътен знак, покрай който преминавам по пътя си за титлата. Това е всичко, което искам. След като победя 'Rampage', се насочвам към титлата."

Двубоят ще е подглавно събитие преди срещата между настоящия шампион Eddie Alvarez и бившия шампион Michael Chandler, които ще се изправят един срещу дргу за трети път.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес