Зареждане

Президентът на Чечня: Американците от UFC са едни страхливци

Президентът на Чечня: Американците от UFC са едни страхливци
Публикувано на: Октомври 6, 2016 в 12:42 ч
 
Чеченският президент Ramzan Kadyrov наскоро организира ММА събитие, организирано под банера WFCA, в което участие взеха таланти от World Series of Fighting и Bellator.


Kadyrov до голяма степен шокира света и с идеята си малките му деца да участват в шоуто, а когато се появиха кадри от детските боеве, които станаха факт, не закъсняха и реакциите за това.

И докато повечето хора смятат, че е едно нещо осем или десетгодишни деца да тренират бойни изкуства за дисциплина или удоволствие, и съвсем друго на подобна възраст да ги вкараш в клетката, Kadyrov отговори на критиците, заявявайки, че “UFC е пълен със страхливци”.

“Ще докажем на целия свят, че ние сме най-добрите. Чеченските, кавказките и руските бойци са най-добрите. Американците от UFC се страхуват от нас. Нашите бойци Khabib и Taisumov са номер едно, но те не получават шансове да се бият за титлата, защото от UFC се страхуват. Ние им отправяме покана. Нека го направим - Akhmat срещу UFC. Но те са уплашени. Американците винаги са били страхливци. Те се интересуват от правенето на пари, а ние желаем да демонстрираме кураж и дух, да покажем впечатляващи боеве. Поради това сме различни от тях. Сторихме правилното нещо, създавайки нашата организация.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес