Зареждане

Преместиха двубоя Condit - Maia за друго събитие

Преместиха двубоя Condit - Maia за друго събитие
Публикувано на: Юли 20, 2016 в 15:00 ч
 
Очакваният с голям интерес двубой от полусредна категория на UFC между Carlos Condit и Demian Maia бе свален от файт картата на UFC 202. Вместо това, двамата бойци ще се изправят един срещу друг на събитието UFC on FOX 21, което ще се проведе на 27 август във Ванкувър.


Промяната е станала наложителна, тъй като събитието в ефира на FOX все още е нямало хедлайнер, въпреки факта, че билетите за него вече се продават.

Demian Maia ще постави на карта своята серия от пет поредни победи и надеждите си да се бие за титлата, изправяйки се срещу Carlos Condit, който за последно бе победен със съдийско решение от шампиона на дивизията Robbie Lawler на UFC 195.

Рокадата е неприятен удар за UFC 202, но събитието остава силно, имайки предвид, че то ще бъде оглавено от реванша между Conor McGregor и Nate Diaz.

Anthony Johnson и Glover Teixeira ще се борят за възможността да предизвикат шампиона в полутежка категория Daniel Cormier, докато Donald Cerrone ще опита да продължи добрата си форма срещу Rick Story.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес