Зареждане

Paul Daley се извини за действията си от събота вечер

Paul Daley се извини за действията си от събота вечер
Публикувано на: Май 10, 2010 в 13:30 ч

 

Британската MMA звезда Paul “Semtex” Daley се извини за действията си от събота вечер, когато нанесе удар на опонента си Josh Koscheck, секунди след като двубоят между двамата приключи.. Бойците се изправиха един срещу друг в UFC 113, което се проведе в Монреал, Квебек, Канада.

 

 

Днес (10.05), Daley излезе с официално изявление, което бе публикувано от Telegraph.co.uk:

 

"Имах дълъг полет до дома си, както и време да помисля над действията си и грешката която допуснах в събота. Бих искал да се извиня на UFC, както и на Атлетическата комисия за това, което направих, независимо, че имах подкрепата на всички фенове, както и на моите спонсори.


Също така искам да поднеса най-искрените си извинения на Josh Koscheck, който незаслужаваше да се отнеса по този начин с него. Той направи всичко, което трябваше да се направи за да спечели двубоя и да си свърши работата, а аз от своя страна, реагирах глупаво на ситуацията.


Нямам извинение за действията ми, като знам, че това което направих беше много непрофесионално. Бях изключително разочарован от няколко неща, които се случиха по време на двубоя, които в крайна сметка доведоха до всичко това, като в никакъв случай не се опитвам да оправдая или да търся извинение за действията си.


Josh изпълни своя план перфектно, поваляйки ме на земята и осъществявайки по този начин контрол, през по-голямата част от времето. Бях много разочарован от неговото твърдение и последвалата реакция, че съм му нанесъл удар с коляно в главата, когато е бил на земята, при положение, че всеки може да види записите, където ясно се вижда, че няма нищо подобно.


На края, обидите които Josh отправи към мен, както и ударът който ми нанесе в заключителната секунда на двубоя... Просто всичко това премина границата, довеждайки ме до отчаяние. Знаех, че съм загубил двубоя, а освен това бях и недоволен от собственото си представяне...


Всичко това не извинява действията ми. Напълно заслужавам да бъда наказан за това което направих, като се надявам да получа прошка от всички, които съм разочаровал. Не съм доволен от себе си, но се надявам да оправя моят темперамент, като тази черна точка в моята кариера, остане в миналото.


Чувствам се засрамен и смутен от действията си, но силно се надявам, че аз и моят екип ще успеем да преминем през това. Ще се извърви дълъг път, докато ММА феновете, както и UFC, които ме подкрепяха толкова дълго, възвърнат доверието си към мен. Знам че разочаровах всички вас, но съм решен, отново да оправдая подкрепата ви.”

 

Daley бе изгонен от UFC, минути след двубоят му, а президента на организацията, Dana White заяви, че британският боец никога повече няма да бъде допуснат в октагона, независимо от това, какво ще е неговото представяне занапред. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес