Зареждане

Pat Barry напуска UFC и ММА

Pat Barry напуска UFC и ММА
Публикувано на: Януари 29, 2014 в 17:43 ч

Боецът в тежката категория на UFC, Pat Barry обяви, че си взема неопределена почивка от смесените бойни изкуства (ММА). От UFC уважиха желанието му и го освободиха от договора му.

Мениджърът на Barry обяви официално новината.
 
"След дискусия с клиента ми, Pat Barry, той реши да си вземе почивка от ММА. От UFC и Zuffa бяха така добри да го освободят от отговорностите му в договора и са благодарни за всичко, което Barry е направил за тях."

Barry също добави нещо от себе си.
 
"През последните няколко двубоя имах някакво неприятно усещане в себе си, когато стъпвах в Октагона. Влизах вътре и осъзнавах, че не искам да се боря. Не искам да кажа, че повече няма да се състезававм в ММА, но в момента повече искам да удрям хората. ММА и UFC са дали много за мен и винаги ще ги подкрепям. Искам да благодаря на феновете си, спонсорите си и тези, които ме мразят, за това че бяхме заедно в това пътуване. Ще видим какво ще ни донесе бъдещето."

Barry загуби два поредни двубоя с нокаут преди да прекрати кариерата си. Последната му победа беше с нокаут над Shane Del Rosario в TUF 16 Finale.

Твърде вероятно е да видим Barry в състезания по муай тай или кикбокс, където боецът ще гледа да задоволи страстта си от това "да удря хората".


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес