Зареждане

Pat Barry разказва за борбата с хапчетата и пристрастяването към алкохола

Pat Barry разказва за борбата с хапчетата и пристрастяването към алкохола
Публикувано на: Август 9, 2017 в 10:00 ч
 
Бившият претендент в тежка категория Par Barry се появи наскоро в The MMA Hour при Ariel Helwani и разказа за борбата му с хапчетата и алкохолната му зависимост. Всеки пристрастен има история за това, когато усещаш, че животът ти се срива и за началото на възстановяването, за тези, които не са склонни да умрат млади.
 
За Barry, това се е случило, когато той помагал в подготовката на Brock Lesnar за битката му с Mark Hunt в UFC 200. Една вечер той се напил и бил арестуван.
 
"Това беше момента, в който осъзнах, че не мога да изляза от тази килия, ако не ме пуснат да изляза, просто не мога да изляза. Аз, горилата Pat, не мога физически да избухна. Не мога дори да говоря. Единственият, на когото се обадих беше Rose (Namajunas), но тя не каза и дума, беше много разочарована. Разбрах, че това не е нужно да продължава по-нататък. Разбра, че трябва да се променя и трябва да го направя сега", заяви Barry.
 
Той беше уволнен от лагерна на Lesnar на следващия ден. Неговата дългогодишна партньорка Rose Namajunas тренираше за срещата с №1 претендентката Karolina Kowalkiewicz на UFC 201 и тя казала на Barry, че поне засега трябва да продължи без него. Той се върнал в празен дом.
 
Barry гледаше по телевизията как Namajunas претърпя загуба от Kowalkiewicz след сплит десижън.


 
"Върнете се назад и вижте миналите представяния на Rose и ще видите, че нещо не е наред. Това беше заради мен. Бях неината външна разсеяност. Не говоря само за битката. Всяко интервю изглеждаше странно, всяка публикация в социалните мрежи, всичко беше моя грешка. Така че аз си казах: "Няма да правя това повече". Преди две години тя трябваше да е световен шампион. Аз бях. Не знаех, че съм аз, но бях аз."
 
38-годишният Barry е трезвен вече повече от година и тренира усилено. Той прие кикбокс мач с ММА ръкавици за 19-ти ноември срещу гиганта на Bellator и претендент в тежка категория Eric Prindle. Това ще бъде първото бойно спортно събитие, в което ще вземе участ, откакто той записа победа в кикбокс мач в началото на 2015-та година. Той и Namajunas отново са двойка.
 
"Просто обичам този човек", каза тя и гласът й потрепна. "Имаме много история, никога не съм имала място, което да нарека дом. Сега имам дом, не само истинска къща, но и моите треньори и този човек. Ако не мога да го направя с тях, не искам да го правя. Това е по-скоро за приключението и преживяванията помежду ни и това го прави най-доброто влакче на всички времена", заяви Namajunas.
 
 
И Namajunas най-накрая получи шанс да се бия за титлата. Тя ще се изправи срещу Jedrzejczyk в UFC 217 на 4-ти ноември. Същия месец, в който Barry ще се бие отново.
 
"Намерихме различен начин на живот, път, който ни харесва много повече. Не само на нас ни харесва повече, мисля, че на всички около нас им харесва повече. По-забавно е. По-здравословно е за всички. Вече не е тъмно. Има светлина"
 
Пристрастяването е трудно за преборване, но Pat Barry е по-корав от него. Той и Namajunas са "Ромео и Жулиета", от които този спорт се нуждае и заслужава. Пожелаваме им всички успехи на света.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес