Зареждане

Pat Barry: Joanna Jedrejczyk се прецаква като не приема загубите от Rose Namajunas

Pat Barry: Joanna Jedrejczyk се прецаква като не приема загубите от Rose Namajunas
Публикувано на: Август 3, 2018 в 10:52 ч
Joanna Jedrejczyk наскоро обясни защо тя, а не настоящата притежателка на титлата на категория сламка Rose Namajunas, е истинската шампионка в дивизията, въпреки че загуби от нея в две поредни срещи.

Според партньора и треньор на Rose, Pat Barry, JJ не си прави услуга, отказвайки да признае Rose за шампионка, защото не научава нишо от загубите.

"Мисля, че Joanna се прецаква като не признава загубата. Затова падна от Valentina три пъти. Първият път била ограбена. Втория - пак. Третият път отново падна. Нокаутът от Rose не бил по нейна вина. Падението заради съдийско решение - също. Иска да се бие отново с Rose. Няма да успее. Пак Rose ще победи."

Rose първоначално нокаутира Joanna на UFC 217 миналата година, като пет месеца по-късно отново я надви, като този път победата дойде със съдийско решение. Въпреки двете загуби обаче, Joanna отказва да признае постиженията на Rose.

"От загубите човек може да научи много. Ако няма да се учиш, как ще ставаш по-добър? Нищо в живота ѝ не е по нейна вина. Винаги другите са ѝ виновни."

"Честно, колкото и да е добра Joanna - а тя е фантастичен атлет, една от най-добрите състезателки, ако поема отговорност за случващото се, само ще расте и ще става по-добра. Представете си само колко ще задобрее, ако си вземе бележка и направи промени в играта си. Но толкова дълго е била доминантна, че не мисля, че би направила някаква промяна въобще."

Joanna заяви, че няма да приема друг реванш, освен ако не е за титлата, и дори е готова да изчака Rose да си свърши нещата, за да се срещнат отново. Имайки предвид обаче, че Namajunas вече я разгроми два пъти, от трета среща особен смисъл просто няма.

Pat все пак смята, че шампионката ще успее да я надвие отново, ако се случи така, че да се бият.

"Знаем, че Rose е по-добрата. Вече я побеждава два пъти, спор няма. Ако Joanna беше по-добра, щеше сега да е шампионка. Но не е. Rose я нокаутира и после ѝ ступваше задника в продължение на 5 рунда."

"Rose иска да се бие с най-добрите. Ако Joanna е втората в класацията, Rose иска да се бие с най-добрата състезателка. Която и да е тя. Дали би се изправила отново срещу Joanna обаче? Разбира се, ако това предстои. Правили сме го вече."

Namajunas в момента си почива, за да се възстанови от травмите си, докато Joanna се върна отново към победите, надвивайки на 28-ми юли Tecia Torres - тогава се проведе UFC 230. Що се отнася до искането ѝ за 3-та среща с Namajunas, може би победителката от срещата между Jessica Andrade и Karolina Kowalkiewicz, които ще се бият на UFC 228, би имала нещо против.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес