Зареждане

Overeem: Ще направя всичко необходимо, за да се бия за титлата

Overeem: Ще направя всичко необходимо, за да се бия за титлата
Публикувано на: Юли 10, 2017 в 10:30 ч
 
В събота вечер в UFC 213 Alistair Overeem и Fabricio Werdum завършиха своята трилогия, в която Overeem излезе като краен победител, след като спечели битката със съдийско решение.
 
Werdum беше претендент №1, а Overeem №3, така че победителят най-вероятно ще получи шанс да се бие за титлата в тежка категория на UFC.
 
Въпреки това, битката беше скучна. Смесените бойни изкуства не са като останалите спортове. Ако спечелите мач, за да влезете в SuperBowl, няма значение дали сте спечелили със скучна игра. В ММА, това не е така.
 
Президентът на UFC Dana White бе попитан дали Overeem е направил достатъчно, за да спечели още един шанс да се бие за титлата срещу Stipe Miocic.
 
"Това не беше най-великата битка, която някога сте виждали. Но не знам как някои може да даде на Werdum 10-8 (точки за рунда) за този рунд (третия). Обзалагам се, че Werdum си скубе косите, че свали Overeem на земята в края на рунда. Той го беше разклатил. Но Alistair е един от най-добрите в света", заяви White пред ADCombat.


 
На пресконференцията след битката, Overeem заяви, че ще направи каквото е необходимо за да получи още един шанс да се бие за титлата.
 
"Вярвам, че доминирах в първите два рунда и половина. Третия рунд не беше прекалено чист - малко грозен, ако съм честен. Само респект за Fabricio. Ударът му се подобрява с всяка битка. Той е труден противник и е там, за да се бие. Нацелих го няколко пъти здраво, разтърсих го и той ме разтърси. Когато се биеш с някого на неговото ниво, знаеш, че няма да е лесно.", заяви Overeem.
 
"Това не беше ясно, доминиращо представяне. Аз съм тук, за да направя всичко, което е необходимо, за да се бия за титлата отново. Ако трябва да премина през някой друг, така да бъде. Ако пък ще получа шанс да се бия за титлата сега, така да бъде."
 
"На първо място съм боец и обичам да съм активен. Ще направя всичко, което е необходимо. Просто бъдете позитивни. Харесва ми развитието ми като боец. Вярвам, че всеки противник ми дава възможност да стана по-добър. Ако първо трябва да се изправя пред някой друг, добре.", завърши Overeem.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес