Зареждане

Overeem напусна Blackzilians, започна тренировки в Тайланд

Overeem напусна Blackzilians, започна тренировки в Тайланд
Публикувано на: Януари 22, 2014 в 14:10 ч

Когато Alistair Overeem напусна отбора на Golden Glory през 2011-та, почти веднага след това той се присъедини към Blackzilians. Този отбор е организиран от Glenn Robinson, който изпълняваше ролята и на негов мениджър. Отобрът на Blackzilians, в чиито редици са Vitor Belfort, Rashad Evans, Anthony Johnson и Tyrone Spong, изглеждаше доста добре за него, тъй като Overeem победи убедително Brock Lesnar.

Но след това холандецът загуби две поредни срещи - с Antonio Silva и Travis Browne. Три поредни загуби ще означават освобождаването му от UFC. Overeem има планиран двубой в UFC 169 на 1-ви февруари и реши да промени нещата, като напусна Blackzilians и отиде да тренира в Тайланд.

Robinson, който остава мениджър на Overeem, даде повече информация.
 
"Alistair не иска повече да тренира с нас, в момента тренира в Тайланд. Той винаги е добре дошъл, но реши да направи своя лагер в Тайланд. Говорих с него миналата вечер и той ми каза, че се чувства фантастично. В много добро настроение е. Тук винаги е негов дом, ако той иска да бъде при нас, но в момента той се е фокусирал върху двубоя, който е съвсем скоро, а това е най-важното нещо. Ще видим след това какво ще иска да прави."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес