Зареждане

Overeem към Hunt: Нека говори, победих го два пъти, когато не бях във форма

Overeem към Hunt: Нека говори, победих го два пъти, когато не бях във форма
Публикувано на: Юли 5, 2017 в 10:00 ч
 
След като Аlistair Overeem нокаутира Mark Hunt на UFC 209 по-рано тази година, "Super Samoan" нападна "The Reem", след като разбра, че Overeem е получил разрешение да използва забранена добавка, която да му помогне да се справи с хранително натравяне в деня преди битката.
 
Разбира се, Hunt не крие недоволството си от изключението, направено за "The Reem", казвайки, че неговият враг не е бил наистина толкова болен, а просто е търсил допълнително предимство за мача.
 
И докато Overeem не го приема твърде лично, той беше малко разочарован от коментарите, но в края на краищата каза, че Hunt не е нищо друго освен бъбривец, който побеждава в два отделни случая, когато не се намира в най-добрата си форма.
 
"Mark също е един от бойците ветерани и го уважавам много. Но в края на краищата той е просто бъбривец. Бих се два пъти с него, победих го в полутежка категория, когато счупих ръката му и го нокаутирах, когато се бихме в тежка категория. И в двата двубоя не бях във форма. Когато счупих ръката му се бих с него с 5-дневно предизвестие. Обадиха ми се в понеделник, в сряда бях на самолета, а в събота се бихме.", заяви Overeem в интервю за The MMA Hour.
 
Overeem има в предвид битката му с Hunt през 2008-ма година във вече несъществуващата организация на DREAM, където спечели след събмишън (американа) в първия рунд. Девет години по-късно "The Reem" отбеляза още по-впечатляваща победа чрез нокаут над един от най-опасните бойци под флага на UFC.
 
"Проведох добър лагер, но в деня преди битката получих хранително натравяне, но все пак го нокаутирах. Не знам какво иска от мен. Мисля, че съм показал на света, че съм по-добрия боец и всички неща, които говори не ме засягат. Той просто говори, защото няма доказателства, които да го подкрепят. Мнението ми за него беше по-добро преди и съм фен на бойния му стил, все още съм. Но мисля, че не е особено умен.", завърши Overeem.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес