Зареждане

Отхвърлиха жалбата на Holly Holm

Отхвърлиха жалбата на Holly Holm
Публикувано на: Март 1, 2017 в 09:20 ч
 
Атлетическата комисия на щата Ню Йорк отхвърли жалбата, която Holly Holm подаде след загубата си от Germaine de Randamie в основното събитие на UFC 208.


Тогава Holm загуби историческия първи двубой за титлата в категория “перо” при жените, но в течение на срещата тя на два пъти понесе удари след сирената от страна на холандката.

“Preacher’s Daughter” обжалва крайния резултат на сблъсъка, имайки предвид, че главният рефер така и не отне точка от актива на De Randamie, въпреки двойното й провинение в срещата.

Наскоро американката призна, че има малки надежди относно евентуална промяна на крайния резултат, като в случая тя излезе напълно права.

От Комисията на Ню Йорк обявиха, че са изгледали наново срещата и са преценили, че не е налице “чиста грешка” или “нарушение на правилата” от страна на рефера Todd Anderson. И имайки предвид това, крайният резултат от мача остава в сила.

Самата Germaine de Randamie заяви, че е готова да даде реванш на Holly Holm.

Едва ли обаче Cris Cyborg споделя този ентусиазъм, имайки предвид, че именно бразилката очаква да се изправи срещу новата шампионка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес