Зареждане

Официално: Georges St-Pierre подписа договор за битка с Michael Bisping

Официално: Georges St-Pierre подписа договор за битка с Michael Bisping
Публикувано на: Август 10, 2017 в 10:00 ч
 
Вчера следобед, бившият шампион на UFC в полусредна категория и истинска легенда в света на ММА Georges St-Pierre сложи подписа си върху договор за битка с Michael Bisping в UFC 217 и по този начин разочарова много от установените претенденти за титлата в средна категория.
 
Да, независимо дали звездите от средна категория като Robert Whittaker, Yoel Romero, Ronaldo “Jacare” Souza, Luke Rockhold и Chris Weidman харесват това, тази много дискутирана и дори често усмивана битка за титлата в средна категория между Michael Bisping и Georges St-Pierre ще се случи.
 
 
St-Pierre ще влезе в тази битка, след като не се е бил, откакто защити титлата си в полусредна категория срещу Jhonny Hendricks в края на 2013-та година. Въпреки че той несъмнено е един от най-добрите в този спорт, той никога не се е състезавал в средна категория.
 
Bisping, междувременно, не е влизал в клетката, откакто защити титлата си в средна категория срещу Dan Henderson през октомври 2016-та година. В предпоследната си битка той отне титлата от ръцете на Luke Rockhold, след като изненадващо за всички го нокаутира в първия рунд на срещата им.
 
 
UFC 217 ще се проведе на 4-ти ноември в олтара на бойните спортове Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Това ще бъде второто събитие на UFC, което ще се проведе в тази крепост на бойните спортове.
 
Кой смятате, че ще спечели тази битка между Georges St-Pierre и Michael Bisping?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес