Зареждане

Очаквано: UFC 205 е машина за рекорди

Очаквано: UFC 205 е машина за рекорди
Публикувано на: Ноември 14, 2016 в 16:00 ч
 
Едва ли ще останете изненадани от разкритието на Dana White, че UFC 205 е счупил всички възможни рекорди в историята на компанията.


Файт картата на събитието бе безспорно най-добрата до този момент, макар и два интригуващи двубоя от нея да отпаднаха по различни причини. Kelvin Gastelum не успя да премине кантара, за да се бие с Donald Cerrone, докато Rashad Evans не получи разрешение да се бие с Tim Kennedy по медицински причини. Дори и без тези два мача обаче, UFC 205 е абсолютен победител.

Dana White даде повече детайли относно комерсиалния успех на UFC 205 в легендарната Madison Square Garden в Ню Йорк.

“Тази вечер счупихме всички рекорди на UFC. Всеки един рекорд. Сега единствено очаквам цифрите от FOX, как са се случили нещата с FOX 1. Би било наистина странно, ако не сме счупили и този рекорд.”

Помолен да потвърди, дали UFC 205 е новият шампион на компанията по отношение на брой продадени pay-per-view заявки, White отвърна:

“Счупихме рекорда.”

Нещо повече - UFC 205 е подобрил и досегашния рекорд на Madison Square Garden по отношение на приходите от билети, което е отлично постижение, имайки предвид, че тази зала е приемала какви ли не големи спортни събития от всякакъв тип.

“Определено изстискахме максимума от феновете по отношение на цените на билетите. Това не е любимото ми нещо, но общо взето, не е по-различно от останалите динамични цени. Не е по-различно от билета за самолет. Когато има високо търсене, цената на билета отива нагоре. Това се случи и тук.”

“Мястото бе напълно разпродадено. Бе пълно до дупка. Подобрихме рекорда на Madison Square Garden, като не мисля, че този рекорд някога отново ще бъде подобрен. Иисус Христос ще трябва да се бие с Дявола, за да се счупи този рекорд, човече. Просто не виждам какво би го подобрило.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес