Зареждане

Nick Diaz: Някой ме дрогира преди мача ми с Georges St-Pierre

Nick Diaz: Някой ме дрогира преди мача ми с Georges St-Pierre
Публикувано на: Август 3, 2016 в 09:27 ч
 
Осемнадесетмесечното наказание на Nick Diaz за употреба на марихуана изтече, като той отново има правото да влезе в Октагона и да припомни за възможностите си.


Diaz вече бе предизвикан от новия шампион в полусредна категория Tyron Woodley, като отговорът му беше красноречив - “направи ми оферта, която не мога да откажа”.

Смята се обаче, че пред Nick Diaz стои възможността и за втори мач срещу легендата Georges St-Pierre, за когото не е тайна, че обмисля завръщане в Октагона.

Двамата вече се срещнаха веднъж на UFC 158 през 2013 година, като тогава GSP запази титлата си след съдийско решение. Nick Diaz обаче шокиращо обяви, че е бил дрогиран преди сблъсъка.

“Когато се бих с Georges St-Pierre в Канада, преди всичко, някой ме дрогира преди мача. Той не успя да влезе в нужните килограми. Комисията дойде при мен и ми каза, че той няма да влезе в теглото и независимо дали говорим за половин килограм или не, това няма значение. В Лас Вегас, където трябваше да бъде проведен мачът, те нямаше само да ни тестват за допинг, но той щеше да трябва да влезе докрай в килограмите си”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес