Зареждане

Nick Diaz е готов да се бие отново, разкри Dana White

Nick Diaz е готов да се бие отново, разкри Dana White
Публикувано на: Октомври 19, 2016 в 09:24 ч
 
Президентът на UFC Dana White официално потвърди, че Nick Diaz желае да се завърне в действие след изтърпяната наскоро санкция.


След като бе продължително време извън Октагона заради употреба на марихуана, по-големият от братята Diaz вече има разрешение да се бие, за радост и на многото фенове, които желаят отново да го видят във вихъра му.

“Nick иска да се бие. Той е готов отново да го направи. Трябва да измисля какво да правя”, заяви Dana White пред FOX Sports.

Nick Diaz не е печелил двубой от UFC от повече от пет години насам, но трябва да се отбележи, че той е участвал и в едва три мача от месец февруари 2012. Diaz допусна поражения от Georges St-Pierre и Carlos Condit, а двубоят му с Anderson Silva на UFC 183 бе с анулиран резултат, след като и двамата бойци се провалиха на допинг тестовете.

Говореше се, че Nick Diaz може да получи реванш срещу Georges St-Pierre, но сега това не изглежда вероятно, имайки предвид ситуацията с GSP. Друга възможност пред Nick Diaz е втори сблъсък с Robbie Lawler, когото той победи преди повече от десетилетие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес