Зареждане

UFC към 'свободния агент' St-Pierre: Все още имаш договор с нас

UFC към 'свободния агент' St-Pierre: Все още имаш договор с нас
Публикувано на: Октомври 18, 2016 в 09:10 ч
 
Georges St-Pierre обяви на всеослушание, че вече е свободен агент и няма нищо общо с UFC. GSP обяви това, след като всички преговори с компанията за негово завръщане в Октагона удариха на камък, а той обвини за това новите собственици от WME-IMG.


От UFC обаче изобщо не са съгласни с думите на St-Pierre, че той вече няма отношения с най-голямата ММА компания на планетата - нещо, което изглежда той ще трябва да докаже в съда.

Ето какво заявиха от UFC в специално изявление:

“Georges St-Pierre остава с действащо споразумение с Zuffa, LLC като негов ММА промоутър. Zuffa възнамерява да изпълни споразумението си с St-Pierre и запазва правата си под рамката на закона.”

В последните месеци Georges St-Pierre преговаряше интезивно с UFC за своето завръщане, но след продажбата на компанията на WME-IMG преговорите зациклиха. Боецът дори нае скъпоплатения адвокат James Quinn, който постави на UFC краен срок да му насрочат двубой, но и това не се случи.

В крайна сметка, GSP оябви публично, че вече е свободен агент и може да преговаря с други промоутърски компании, но изглежда от UFC няма да позволят той да си тръгне без намесата на съда.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес