Зареждане

Нека надзърнем зад кулисите на Bellator NYC (Видео)

Нека надзърнем зад кулисите на Bellator NYC (Видео)
Публикувано на: Юли 3, 2017 в 12:00 ч
 
На 24-ти юни Bellator MMA се докоснаха до свещената зала на Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк със събитието си Bellator NYC. Бойната карта в това събитие се откроява като най-великата в историята на тази организация.
 
Картата беше оглавена от дългоочакваната битка в полутежка категория между вечните врагове Chael Sonnen и Wanderlei Silva, битка, която Sonnen спечели след съдийско решение. Второто основно събитие, междувременно, беше в тежка категория, където ветерана на UFC Matt Mitrione нокаутира легендата в света на MMA Fedor Emelianenko. Други отличителни битки в основната карта накараха Duglas Lima да защити титлата си в полусредна категория срещу Lotenz Larkin, а Brent Primus да спечели титлата в лека категория срещу Michael Chandler, който претърпя контузия по време на срещата.
 
Междината карта, междувременно, наречена Bellator 180, включваше победи на Heather Hardy и James Gallagher и победа на Ryan Bader в дебюта му за Bellator, за да спечели титлата в полутежка категория срещу Phil Davis.
 
Сега, малко повече от седмица, след като събитието отмина, Bellator пуснаха някои страхотни кадри, които са били заснети зад кулисите в деня на събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес