Зареждане

Наперен ММА боец в тежката категория си получава заслуженото

Наперен ММА боец в тежката категория си получава заслуженото
Публикувано на: Април 23, 2017 в 14:00 ч

Проблемът с големите думи преди двубой е, че трябва след това да ги защитиш с действия в клетката. За съжаление на този прекалено наперен ММА боец в тежката категория, тази вечер не беше неговата.

Двубоят е от февруари тази година известната японска ММА организация, Pancrase, която съществува много преди UFC.
 
"Дойдох в Pancrase, за да покажа кой е най-добрият боец за събмишъни на краката," казва наперения и изцяло татуиран боец в интервю преди срещата. "Това не е Sato. Никога не съм чувал той да е заключвал някого. Той е заключвал ученички. Аз съм се борил с професионални бойци! Идвам за да покажа, че съм номер едно в Pancrase."

Но кой точно е този тип?

Всъщност това е ММА ветеранът Jonathan Ivey, които има 88 двубоя в кариерата си, която гради вече 19 години.

В миналото си той има двубои с добре познати бойци като Ken Shamrock, Dan Severn, Ricco Rodriguez, Ben Rothwell и Jeremy Horn. Но губи от всички тях.

Всъщност загубите не са му чужди – статистиката му е 32 победи и 56 загуби.

Но в негова защита ще кажем, че наистина голяма част от победите му са със събмишън - 26, като любими ключове са му heel hook и kneebar.
 

 
Прекалената самоувереност на Ivey може би идва и от това, че статистиката на опонента му, Hikaru Sato е 23-23, а е и много по-лек от него.

Въпреки заканите, въпреки leglcok стратегията, всеки двубой започва в стойка и както се вижда от видеото горе, не всеки двубой се пренася на земята.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес