Зареждане

MMA боец в тежко състояние след улично сбиване

MMA боец в тежко състояние след улично сбиване
Публикувано на: Юли 9, 2013 в 18:29 ч

Претендентът за титлата в средната категория на Bellator, Maiquel Falcao, отхапа повече, от колкото можеше да глътне на бензиностанция в Бразилия. Според записът от охранителните камери Falcao се заговаря с момиче, което е на касата. Каквото и да е казал боецът, не се е харесало на момичето и Falcao изгрубява, заливайки я с напитката си, докато тя си тръгва.
 
 
Това води до конфронтация с мъже отвън, които идват, за да защитят честта на момичето. След кратко сдърпване в бензиностанцията, боят се пренася навън, където се използват и различни оръжия.

Приятелят на Falcao и също ММА състезател, Kaue Mena (7-0-1) също отнася много бой, като дори е удрян с бухалка в главата, последвано от удари с ръце и крака в главата на земята. Според последни данни той е в критично състояние в болницата.

Falcao се е състезавал и в UFC, където победи Gerald Harris, но бе освободен от организацията заради проблеми с полицията в родината си. Той бе избран да участва в турнира на Bellator в средната категория, където взе първото място. В последния си двубой той загуби от Alexander Shlemenko в Bellator 88 във втория рунд с нокаут в среща за титлата през февруари.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес