Зареждане

Michael Johnson предизвика RDA на двубой в Бразилия

Michael Johnson предизвика RDA на двубой в Бразилия
Публикувано на: Ноември 25, 2016 в 09:31 ч
 
Скоро след като претърпя загуба от Khabib Nurmagomedov на UFC 205, Michael Johnson не възнамерява да се отдава на почивка. Напротив, той отново е готов за действие, при това - и на вражеска територия.


“The Menace” заяви, че е готов да се бие с бившия шампион в категорията Rafael dos Anjos, дори и това да се случи в собствената му родина Бразилия.

“Dos Anjos е следващият, който искам да получа като съперник. Не зная дали той е съгласен с мен и дали иска този мач, но това желая аз. Бях в Бразилия за двубоя на моя брат Kamaru Usman, когато те обявиха, че UFC ще се върне в Бразилия през март. Помислих си - защо да не се бия тогава с RDA? Ще дойда в задния му двор и ще се бия с него в собствената му родина. Нямам проблем с това. Мисля, че би било страхотен двубой. Той е човек, който обича да се бие от стойка и да разменя удари. Също като мен”.

Според Johnson такъв двубой би имал смисъл, защото и двамата бойци загубиха последните си мачове.

“И двамата загубихме от хора, срещу които бихме искали да се изправим отново. Мисля, че това е перфектният тайминг за подобна среща. И преди казах, че всички звезди трябва да се подредят, за да мога отново да се изправя срещу Khabib. Смятам, че същото нещо се случва в момента и с RDA”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес