Зареждане

Michael Bisping предрече нокаут в трети рунд над Dan Henderson

Michael Bisping предрече нокаут в трети рунд над Dan Henderson
Публикувано на: Септември 26, 2016 в 15:00 ч
 
Шампионът на UFC в средна категория Michael Bisping ще защитава за първи път титлата си, изправяйки се за втори път срещу легендата Dan Henderson на UFC 204 в Манчестър.


Двамата се срещнаха за първи път на UFC 100, когато Henderson нокаутира по брутален начин своя съперник.

Сега обаче Bisping е твърдо решен да се реваншира за тежката загуба, с което и да защити за първи път пояса си. Нещо повече, британецът дори предрече, кога точно ще успее да откаже Henderson.

“Когато говорим за Dan Henderson, дори не е нужно да правиш проучване, за да знаеш, че става дума за дясната му ръка. Той притежава тежки удари и с лява, и с дясна ръка. Разбира се, аз сам открих това на UFC 100. Просто е, трябва да следя внимателно неговата дясна ръка. Уважавам Dan Henderson, но аз имам предимство по отношение на бързината. Макар че това важеше и за последния път, когато се срещнахме. Трябва да съм внимателен и да се придържам към основата. Ако направя това, ще спечеля мача. Трябва да пазя високо гарда си и доставям бързи и мощни удари. Смятам, че ще успея да го “износя” в течение на срещата, а в третия рунд ще потърся край на двубоя.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес