Зареждане

Melvin Guillard разкритикува WSOF, отпада от участие в турнира

Melvin Guillard разкритикува WSOF, отпада от участие в турнира
Публикувано на: Април 7, 2015 в 08:39 ч

Бившият UFC боец, Melvin Guillard, който сега се бие в WSOF, каза някои не толкова приятни неща за новия си работодател.
 
"Al Abdul Aziz не си спази някои обещания и е забавно как вече не ми отговарят на телефонните обаждания, когато искам да се свържа с тях, но когато искат нещо от мен винаги ме намират и ме принуждават да го направя. Има много неща в тази компания, които не ме радват.

Възнамерявам в следващия си двубой да изляза и да запиша атрактивна победа, така че да ми се отворят врати към други организации и в крайна сметка да подпиша отново с UFC."

Малко след това изказване от организацията извадиха Guillard от предстоящото състезание, в което той трябваше да вземе участие.

Ето какво каза президентът на WSOF, Ray Sefo.
 
"Искахме Melvin да вземе участие в състезанието този уикенд. Но четири дни преди събитието той все още не ни е изпратил резултати от медицинските си прегледи и не сме чували нищо от него. Не отговаря на молбите на нашия PR екип да ни помогне да популяризираме шоуто и казахме на мениджърите му, че ако не получим резултатите от прегледите му до вчера сутринта, ще трябва да го извадим от състезанието, както и за съжаление се получи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес