Зареждане

Mark Hunt: Влизам в категорията и пращам Werdum в нокаут

Mark Hunt: Влизам в категорията и пращам Werdum в нокаут
Публикувано на: Октомври 23, 2014 в 22:06 ч

След като вчера бе съобщено, че шампионът в тежката категория на UFC, Cain Velasquez отпада от двубоя с Fabricio Werdum, Mark Hunt веднага бе извикан за негов заместник. Той ще се бие с Werdum на 15 ноември в UFC 180 в Мексико.

Двамата ще се бият за временната титла в тежката категория, а Hunt се притеснява повече от свалянето на килограмите, от колкото от самия двубой.
 
"Карах децата на училище, когато ми се обади Dana White. Минутка след този разговор вече станах претендент за титлата. Имам три седмици за да се подготвя за шампионски двубой. Такъв шанс може да се получи доста рядко, затова нямаше как да откажа.

Чувствам, че имам прекалено много излишно тегло. Трябва да се подложа на тренировки и стриктна диета. Но се радвам за предоставената възможност. Ще се фокусирам върху влизането в категорията, а след това ще изпратя Fabricio в нокаут.

Бия се от 24 години. Имаше моменти, когато съм приемал двубой буквални дни преди срещата. Бих се с Wanderlei Silva само с четири дни предизвестие. Не съм от тези хора, които отказват двубои.

Ако искаш да постигнеш нещо, трябва да опиташ. Ако искаш да се състезаваш с бойци от световна класа, трябва да изтриеш от речника си думата 'никога'. След като загубих шест поредни двубоя, всички около мен ми казаха, че е време да се оттегля. Но точно тогава си казах, че съм най-добрия боец на света. И ето че сега се бия за титлата. Всяка битка може да бъде последна за мен, затова се опитвам да покажа на всички на какво съм способен. С Fabricio ще направим истинска война."

Последния път когато 40-годишният Hunt влезе в клетката на UFC, нокаутира Roy Nelson във втория рунд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес