Зареждане

Mark Hunt мрази измамниците, нападна Jon Jones

Mark Hunt мрази измамниците, нападна Jon Jones
Публикувано на: Август 24, 2017 в 08:30 ч
 
Може би няма нищо повече, което претендента на UFC в тежка категория Mark Hunt да мрази повече, отколкото бойци, които приемат лекарства за подобряване на производителността.
 
Във вторник Hunt изпрати своето съобщение до шампиона на UFC в полутежка категория Jon Jones, след като беше обявено, че Jones отново е бил заловен в употреба на допинг.
 
"Cormier трябва да вземе целия хонорар на Jones, както и незасулжената татуировка на Филипяни 4:13: За всичко имам сила чрез Онзи, Който ме подкрепя със сила... и стероиди."
 
Hunt е отявлен критик на бойците, които използват забранени вещества още от битката му срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Brock Lesnar. През юли 2016-та година Hunt загуби от Lesnar след съдийско решение, след което Lesnar даде положителен тест за забранени вещества.


 
Това е вторият път, когато Jones се проваля на допинг тест, даден му от Американската антидопингова агенция (USADA). Преди да се бие с Daniel Cormier миналия месец, Jones бе лишен от състезателните си права за период от една година, след като се провали на друг допинг тест от страна на USADA през юли 2016-та година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес