Зареждане

Manuwa иска шанс за титлата, вече не е фен на 'назобения' Jones

Manuwa иска шанс за титлата, вече не е фен на 'назобения' Jones
Публикувано на: Март 20, 2017 в 09:51 ч
 
Jimi Manuwa отново показа, че се намира в отлична форма, записвайки нокаут над Corey Anderson в основното събитие на UFC Fight Night 107 в Лондон.


Британецът не крие желанието си да се бие за титлата в полутежка категория. Manuwa иска да се изправи срещу победителя от двубоя между Daniel Cormier и Anthony Johnson на 8 април. Той сподели, че на този етап не се интересува от двубой със завръщащия се през лятото Jon Jones.

“Не се интересувам от Jon Jones. Той е човек, който взима стероиди и е наказан за това. Преди това бях голям негов фен, заради нещата, които той правеше в Октагона. Той е страхотен боец и го уважавам, но това, че е наказан за употреба на стероиди, заличава всичко, което е постигнал. Готов съм да се бия с него, това не е проблем. Но сега съм фокусиран върху пояса. Искам победителя от “DC” и “Rumble. Предстои ми да летя за Вегас и да говоря с Dana White. Ще видим какво ще стане”, заяви Manuwa.

“Аз и “Rumble” Johnson сме двама от най-силно удрящите и вълнуващи бойци в тази дивизия. С удоволствие бих участвал в реванш с него. Искам да отмъстя за загубата си. Тогава направих някои глупави грешки по отношение на теглото и страйкинга си. Бих искал да си върна за това поражение. Той е вероятно най-плашещият човек в целия UFC. Аз обаче не се страхувам от никого. Всички кървят, всички чувстват болка. През кариерата си съм доказал, че не изпитвам страх от никого. Всички са еднакви, освен ако не взимаш стероиди. Това е нещо, което е проблем за мен”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес