Зареждане

Джими Мануа иска битка с Люк Рокхолд

Джими Мануа иска битка с Люк Рокхолд
Публикувано на: Април 26, 2020 в 08:35 ч
40-годишният ветеран Джими Мануа обмисля сериозно да се върне в ММА. "Poster boy" се оттегли от ММА през юни миналата година, след като загуби с брутален нокаут от Ракич и навлезе в серия от 4 поредни загуби, от които 3 с нокаут. Джими държи рекорд 17-6 в клетката и печели 16 от 17-те си победи с приключване. Преди серията от загуби Мануа беше в серия от 2 поредни победи с нокаут.

Вижте още - Люк Рокхолд се прицели в Андерсън Силва и Уайдман

Той е бивш шампион в полутежка категория на UCMMA и беше непобеден преди да се присъедини към най-голямата ММА организация в света. Не е минала и година от неговото оттегляне и той вече мисли за завръщане в клетката. Джими е готов да се бие с всеки, но предпочита Рокхолд. Ето какво сподели още Мануа в интервю:

Вижте още - Джими Мануа иска да се завърне в ММА

Люк Рокхолд ? Защо да няма битка между нас ? Мисля, че ще е забавно. Моята любов към битките не ме е напускала. Оттеглих се заради загубите и това, което почувствах. Любовта ми към битките все още е дълбоко в кръвта ми. Знам, че винаги ще е така, защото така съм бил сътворен. Не се знае кога ще се нормализират нещата с този вирус. Тренирам си у дома и съм във форма. 

Тренирам да стана по-добър и се фокусирам върху нещата, които съм пренебрегвал. Трябва да оправя грешките, които съм допускал в моята кариера. Фокусиран съм върху това да стана по-завършен боец. На мига ще приема битка с Рокхолд, както и срещу всеки друг. Вече съм показвал това в кариерата си. 

Рокхолд е бивш шампион на Strikeforce и UFC. Двамата се оттеглихме, но сега имаме тръпка и искаме да се завърнем. Искам да отмъстя за някои мои загуби, но за сега ще тренирам и ще следя развитието в категорията. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес