Зареждане

Люк Рокхолд се прицели в Андерсън Силва и Уайдман

Люк Рокхолд се прицели в Андерсън Силва и Уайдман
Публикувано на: Април 23, 2020 в 05:00 ч
Люк Рокхолд смяташе да се оттегли от спорта, но явно си е променил решението. 35-годишния бивш шампион в средна категория загуби своя дебют в полутежка категория през юли миналата година. Люк беше брутално нокаутиран от Ян Блахович и отново си тръгна със счупена челюст. Той се гласеше за големи неща в полутежка и битка с Джон Джоунс, но не се получи.

Вижте още - Люк Рокхолд съжалява, че не премерил сили с Андерсън Силва

Сега Рокхолд се оглежда за варианти и ще се върне в средна категория. Той споделя, че за него е най-важно да оздравее напълно, а опциите са доста. Люк има голямо желание да се бие и ще изчака, за да види какво ще се случи в следващите месеци. Ето какво сподели бившия шампион, който се прицели в Андерсън Силва и реванш с Крис Уайдман:


Държа си устата затворена, защото не искам да съм като тези, които се оттеглят, а след това пак се връщат. Не искам да казвам големи неща и да привличам внимание, след като не съм сигурен в нещо. Ставам все по-здрав и имам силно желание да се бия. Има доста интересни опции. Ако Андерсън Силва все още има интерес, а аз мисля, че има такъв, то може да се получи. 

Крис Уайдман има битка, която наближава. Ако се представи добре, то тогава никога не се знае. Има ги опциите. Просто трябва да оздравея и да направя всичко така, както трябва. Тренирам здраво вече 15 години в този спорт. Хубаво е да си починеш и това те освобождава психически. 

Ще видим как UFC и всички излизат от тази коронавирусна епидемия, защото тя ще погребе много компании. Любопитно ми е да видя как протичат тези следващи двубои.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес