Зареждане

Люк Рокхолд съжалява, че не премерил сили с Андерсън Силва

Люк Рокхолд съжалява, че не премерил сили с Андерсън Силва
Публикувано на: Април 4, 2020 в 08:12 ч
Люк Рокхолд съжалява, че не премерил сили с легендата Андерсън Силва във времето, в което бразилеца беше във върховата си форма. Люк дойде в UFC, след като спечели титлата в средна категория на Strikeforce и я беше защитил 2 пъти. Рокхолд направи дебют в UFC срещу Витор Белфорт и загуби с нокаут в 1-вия рунд, с което се сбогува с шанс за битка за титлата.

Люк трябваше да запише серия от 4 поредни победи с приключване, за да си заслужи шанс за пояса. Той победи Крис Уайдман с нокаут и стана шампион в UFC, но за кратко, защото след това загуби с нокаут от Биспинг. Сега Рокхолд е далеч от най-добрите си години и е близо до оттегляне от ММА. Той е в серия от 2 поредни загуби с нокаут и съжалява, че не се е бил със Силва. Ето какво сподели Рокхолд в интервю за битката с бразилеца:


Иска ми се да имах възможността да се бия с Андерсън. Особено по онова време мисля, че бих го победил. Не знам защо не се получи битката между нас. Мисля, че има само промоционални причини зад всичко. Тогава не са го виждали съвсем точно. Ако бях победил Витор Белфорт, тогава аз и Андерсън щяхме да се бием веднага, веднага. Загубих от Белфорт и трябваше отново да си проправям път в ранглистата.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес