Зареждане

Джими Мануа иска да се завърне в ММА

Джими Мануа иска да се завърне в ММА
Публикувано на: Март 17, 2020 в 09:47 ч
Джими Мануа е поредния боец, който се оттегля от ММА, а след това започва да мисли за завръщане. 40-годишния боец се оттегли от ММА, след като навлезе в серия от 4 поредни загуби, от които 3 с тежки нокаути. Мануа се оттегли на 3-ти юни 2019 година, а сега вече мисли за завръщане в клетката. Той е с рекорд 17-6 в ММА и печели 16 от 17-те си победи с приключване. Джими се присъедини към UFC през 2012 година и дойде непобеден.

Той беше шампион в полутежка категория на UCMMA, където защити пояса 5 поредни пъти с нокаут. Мануа започна силно в UFC и спечели първите си 3 битки с нокаут, но Александър Густафсон го нокаутира през 2014 година и му нанесе първа загуба, която спря серия от 14 поредни победи за "Poster boy". Mиналата година Джими загуби с тежък нокаут от Александър Ракич, а сега вече иска да се върне, за да отмъсти за загубите си:


Оттеглянето не беше нещо планирано за мен, но го направих, защото загубих тежко. Загубих 4 поредни пъти и така загубих любовтта си към спорта. Времето ми извън клетката ме накара да разбера, че съм боец и това е нещото, което правя. Роден съм, за да се бия. Не искам моя талант и умения да се похабяват. Имам много да дам на света и обмислях да се пробвам в бокса. 

Нямам интерес към друга организация, освeн UFC. Не искам кариера в Bellator или ONE. Тренирам по два пъти на ден. Сега съм на кръстопът и трябва да реша какво ще правя. Искам да си върна за някои от загубите и това ще бъде добро начало. Готов съм за реванш с Ракич или трилогия с Блахович. Готов съм за реванш и с Кори Андерсън. Има много опции пред мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес